Sök:
 

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med Lotti P. Cashmere Collection?

Lättast är att skicka ett mail till: kundservice@lottip.se
eller så kan du ringa på telefon: 08 32 52 34 eller 070 713 14 07.

Besök gärna vår butik på Rörstrandsgatan 8 , Stockholm.
(Ligger nära T-banestation St:Eriksplan)

Lotti P. butik öppettider
Vardagar 12.00-18.30
Lördagar 11.00-15.00


ORGANISATIONSNUMMER  Lotti P. AB
556934-0473

KÖP & LEVERANSVILLKOR

Leveransvillkor
Vi leverarar endast inom Sverige och din beställning skickas genom Posten. Skulle du vilja få dina varor levererade till annat land än Sverige så kontakta vår kundservice på
kundservice@lottip.se
.

Du får en avi hemskickad med information om var du kan hämta ut ditt paket.

Vi bjuder på fraktkostnaden.
Vi levererar varorna så fort som möjligt efter det att vi har mottagit din order.

Normal leveranstid är ca 2-21 dagar men skulle de plagg du beställt vara slut i lager så kontaktar vi dig snarast möjligt för att ge ett leveransdatum alternativt så kan du då häva köpet eller byta till liknande vara.

Har du gjort en specialbeställning så kan leveransen ta uppåt 6-7 veckor.

Orderbekräftelse
Vi skickar en orderbekräftelse per e-post så snart vi tagit emot din beställning på hemsidan. Kontrollera ordern så att allt är rätt.

Om du inte får en orderbekräftelse skickad till dig inom 24 timmar eller om något är fel, hör av dig till:
kundservice@lottip.se. Spara order-bekräftelsen som kan vara bra att ha till hands vid eventuell kontakt med kundservice.

Betalningsvillkor
Alla priser är inkl 25 % moms.Totala priser inklusive eventuella avgifter ser du vid ”kassan” före det att du genomför ditt köp. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande för att handla hos oss.

Du kan betala med kreditkort,  som Postförskott eller via Bankgiro. Räkna dock med några extra dagar om du betalar via Bankgiro för att vi ska hinna erhålla din betalning.

Säker betalning med kort
Din onlinebetalning är säkrad genom att Lotti P. cashmere använder betalningstjänster från DIBS (>>
www.dibs.se) samt SEB. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. Lotti P. cashmere har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

DIBS stödjer också 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter.
Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta Lotti P. 
Cashmere Collection kundservice (
kundservice@lottip.se).

Vi accepterar följande bank- och kreditkort: VISA, MasterCard och DinersClub.

Transportskador
Om ditt paket skulle vara skadat när du hämtar ut det så anmäl det direkt på postutlämningsstället.
Har du öppnat paketet och upptäcker en skada på varan så kontakta oss så snart som möjligt på
kundservice@lottip.se
 
Skriv sedan en förklaring om vad som hänt och skicka försändelsen tillbaka till oss. Vi ersätter skadade varor och din returfrakt.

Återsänd varan till:
Lotti P.
Rörstrandsgatan 8
113 40 Stockholm

Felleverans

Har du fått fel vara eller om något annat skulle vara fel, meddela oss (kundservice@lottip.se) så snart du kan (inom 14 dagar efter att du har mottagit din leverans).
 
Returnera varan som rekomenderad försändelse genom Posten tillsammans med kvittot och en kort förklaring om varför du önskar returnera varan så rättar vi till felet. Vi står för frakten inklusive din returfrakt.

Återsänd varan till:
Lotti P.
Rörstrandsgatan 8
113 41 Stockholm

Byten och Ångerköp
Du har full rätt att byta eller ångra ditt köp inom 14 dagar från det du mottagit din leverans. Skicka med en förklaring med varför du önskar byta eller om du vill återlämna varan även ett kontonr för återbetalningen.
Varorna ska vara oskadade och skickas tillbaka med Posten i orginalförpackning som rekommenderad försändelse. Du står själv för fraktkostnaden och transportrisken. 

Vi förbehåller oss rätten att skicka tillbaka en returnerad vara till dig om det är tydligt att den har använts.

Reklamation
Om du vill reklamera en använd vara skriv då en kort beskrivning om vad som har hänt eller vad felet är så ska vi göra allt för att rätta till felet.

Godkänns reklamationen ersätter vi dig med en ny vara och dina utlägg för portokostnaderna.

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Personuppgifter
Enligt EU lag GDPR, Dataskyddsförordningen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som kund.
Dina personuppgifter används för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte.
Vi samlar in information om dig som du själv direkt eller indirekt lämnar till oss. Det sker när du registrerar dig som kund i vår webb shop för att kunna handla där och för att vi skall kunna leverera din beställning. Vi kan också spara information om dina köp och betalningar, din IP-adress eller din geografiska placering.
Lotti P. Cashmere Collection lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

Du har rätt att efter begäran ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om dom är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas till eller raderas.

Vill du veta mer om dina rättigheter eller hur Lotti P. hanterar dina personuppgifter så kan du ringa oss på 08 325234 eller 0707131407 alternativt maila oss på kundservice@lottip.se

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på hemsidan och kan inte garantera att alla bilderna och färgerna återger varans verkliga utseende och färg.

I händelse av force majeure är Lotti P. inte ansvarig för påföljd att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om orsaken har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses oförutsedd, extraordinär händelse såsom krig, importförbud, myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, blockad, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof som omöjliggör fullgörandet av ingånget avtal. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Kundservice@lottip.se Copyright © Lotti P. cashmere collection 2009-2018