Sök:
 

OM LOTTI P. CASHMERE COLLECTION

"Njut varje dag!"

Lottis livsfilosofi är grundat på ett japanskt ordspråk "asako" som betyder "morgon att komma" och innebär att man ska ta vara på varje dag.

Bakom Lotti P. Cashmere Collection (f.d. asako cashmere) finns en lång erfarenhet, ett stort intresse och gedigen kunskap av design och kvalitet för modevärlden.

Grundaren, Charlotte Paulsson ”Lotti” är uppvuxen i Paris och gick där i en internationell skola vilket har präglat hennes intressen för olika kulturer.

Lotti har alltid haft ett stort intresse för mode, kvalitet och produkter som är tillverkade på ett miljövänligt och naturligt sätt.

Lotti är en självständig och driven entreprenör med sinne för såväl detaljer som helheten. Våren 2009 startade hon upp företaget bakom Lotti P. Cashmere Collection efter att ha undersökt och jämfört mellan flera tillverkare och leverantörer av cashmere plagg.

Lotti P. Cashmere Collection tillverkar och direktimporterar alla cashmere plagg från Inre Mongoliet. Eftersom det inte behövs några mellanhänder eller något stort lager så kan Lotti P. Cashmere Collection sälja plaggen med högsta kvalitet till bästa pris.

Lotti P. Cashmere Collection är ett pålitligt och energiskt företag och har en förmåga att alltid bemöta människor på ett vänligt och positivt sätt samt att finna en lösning för att  kunderna ska bli mer än nöjda.


Kontakt
Lättast är att skicka ett mail till:
kundservice@lottip.se 
eller så kan du ringa på telefon: 08 325234

Lotti P. butik, Rörstrandsg. 8 öppettider
Vardagar                 12.00-18.30
Lördagar                 11.00-15.00


Kundservice@lottip.se Copyright © Lotti P. cashmere collection 2009-2018